Zoeken

Marokkaanse werkgevers nemen deel aan economisch forum in Israël

26 november 2021 - 16:20 - Wereld

©

De Algemene Confederatie van Marokkaanse Ondernemingen (CGEM) zal van 12 tot 15 december een werkbezoek brengen aan Tel Aviv, in de marge van de lancering van de nieuwe luchtverbinding Casablanca-Tel Aviv.

De voorzitter van de CGEM, Chakib Alj, zal de Marokkaanse delegatie leiden. De delegatie bestaat uit meer dan 70 marktdeelnemers die actief zijn in verschillende sectoren van gemeenschappelijk belang, zoals toerisme, industrie, landbouw, technologie en innovatie, onderwijs, gezondheidszorg, financiën en verzekeringen, hernieuwbare energiebronnen energieën, textiel, enz. geeft de CGEM aan in een persbericht.

Lees ook: Marokko: geen "koosjer" belasting voor Israëlische toeristen

"Gezien de overeenkomsten en complementariteit tussen de Marokkaanse en Israëlische economieën, liggen er talloze kansen open voor de marktdeelnemers in de verschillende sectoren en op de nieuwe markten. Deze missie heeft tot doel om, met onze Israëlische tegenhangers, win-win zakelijke partnerschappen op te bouwen die leiden tot een groei voor onze nationale bedrijven”, zei Chakib Alj in de verklaring.

Lees ook: Marokko verwacht belangrijke Israëlische zakendelegatie

Deze missie, georganiseerd in de marge van de lancering van de nieuwe luchtroute Casablanca - Tel Aviv, heeft daarom tot doel de samenwerking tussen beide landen te versterken, zowel economisch als commercieel, en om een ​​nauwe band te creëren tussen de Marokkaanse en Israëlische zakenwereld.

Tijdens de missie zal de Marokkaanse delegatie deelnemen aan het Israëlisch-Marokkaans economisch forum dat zal plaatsvinden op 13 december en georganiseerd wordt in samenwerking met de Israëlische Werkgevers- en Bedrijfsorganisatie (IEBO). Er zijn ook B-to-B-bijeenkomsten en bezoeken aan industriële en landbouwsites gepland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team