Zoeken

Marokko verwacht belangrijke Israëlische zakendelegatie

7 november 2021 - 19:00 - Economie

©

Steve O’Hana, voorzitter van de handelsraad Marokko-Israël, heeft het bezoek aan het koninkrijk aangekondigd van een groep Israëlische zakenmannen die investerings- en handelsmogelijkheden in het land komen verkennen.

Het Marokkaanse ondernemingsverbond CGEM heeft een webinar georganiseerd gewijd aan de presentatie van de investerings- en handelsmogelijkheden die Marokko aan Israëlische bedrijven kan aanbieden. O’Hana verklaarde tijdens de webinar dat zijn organisatie klaar staat om Israëlische zakendelegaties te ontvangen maar ook om Marokkaanse zakendelegaties naar Israël te begeleiden "nu er geen reisbeperkingen meer zijn".

Lees ook: Marokko-Israël: nieuwe overeenkomst voor handelssamenwerking

Tijdens de webinar heeft het CGEM en de Israeli Employers Business Organization (IEBO) de wil geuit om van de handelsraad Marokko-Israël "een concreet en effectief platform te maken om bedrijven te ondersteunen bij hun investeringen in de twee landen en de handel te stimuleren".

Om Israëlische investeerders te overtuigen om in Marokko te investeren, herinnerde Steve O’Hana eraan dat het koninkrijk politieke en macro-economische stabiliteit geniet. Het legde de nadruk op de ervaren arbeidskracht, infrastructuur, nabijheid met Europa, 54 vrijhandelsovereenkomsten en de veerkracht en innovatie van de privésector.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team