Zoeken

Actualiteit over : Wereld

Portugal vraagt hulp aan Marokko om bosbranden te bestrijden

Portugal wordt opnieuw geteisterd door belangrijke bosbranden. Het Zuid-Europees land heeft officieel hulp gevraagd aan de landen van de Europese Unie en aan Marokko.

Islamitische begraafplaats in Lausanne vernield

Meerdere graven in de islamitische begraafplaats Bois-des-Vaux in het Zwitserse Lausanne zijn eind vorige week door onbekenden vernield.

Marokkaan door onbekende doodgeschoten in Texas

Saber, een 23-jarige Marokkaan, werd vrijdag samen met een vriend in Texas in de Verenigde Staten doodgeschoten.

Auteur Harry Potter neemt het opnieuw op voor de Islam

JK Rowling, de bekende auteur van de serie Harry Potter, heeft opnieuw de Islam verdedigd in een bericht op Twitter. Het is de tweede keer in enkele weken tijd dat de schrijfster het voor de moslims opneemt.

Groot-Brittannië bedankt Marokko voor hulp na aanslagen

Groot-Brittannië heeft haar dankbaarheid geuit voor de efficiënte hulp van Marokko na de terroristische aanslagen in Londen. Dat verklaarde de Britse minister van Binnenlandse Zaken Susan Williams.

Marokko woedend op “onaanvaardbare” uitspraken Belgische staatssecretaris Theo Francken

De ambassade van Marokko in Brussel heeft in een verklaring op de uitspraken van de Belgische staatssecretaris voor Asiel en Migratie over de mensenrechten in het koninkrijk gereageerd.

Saoedische sjeik tovert Spaanse paleis om in halal hotel

De islamitische stichting Taqwa, met aan haar hoofd de Saoedische sjeik Abdelaziz Fazwan, heeft het Palacio de los Condes, een oude paleis in Ybarra bij Sevilla, voor 4,9 miljoen euro gekocht. De sjeik wil er een halal hotel van maken.

Denemarken denkt ook aan boerkaverbod

Denemarken staat op het punt om de boerka en de nikaab te verbieden in het land. De meerderheidspartijen in het parlement (Folketing) hebben vrijdag een wetsvoorstel in die zin goedgekeurd.

Youness Elalam, eerste politieman van Marokkaanse afkomst in Massachusetts

De leden van de Marokkaanse gemeenschap in het Amerikaanse Revere in Massachusetts hebben maandag de aanwerving van Youness Elalam bij de stadspolitie gevierd.

Spanje rolt drugsnetwerk geleid door Marokkaan op

De Spaanse Guardia Civil heeft donderdag de ontmanteling aangekondigd van een internationaal drugsnetwerk. De organisatie werd door een Marokkaan geleid. 28 mensen werden gearresteerd.

0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 ... 2150

  • Marokko
  • Economie
  • Sport
  • Gemeenschap
  • Marokkanen in het buitenland
  • Bladna.nl

    Bladna.nl - 2017 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team