Zoeken

Actualiteit over : Wereld

Spaanse politie schiet op Marokkaan die "Allahu Akbar" riep

De Spaanse politie heeft in de nacht van zaterdag op vrijdag een Franse Marokkaan neergeschoten die nabij de Franse grens "Allahu Akbar" had geroepen.

Aanslag Barcelona: politie sprak net voor aanslag met dader

Een Catalaanse politieagent sprak meerdere minuten met één van de terroristen die in augustus de aanslag in het centrum van Barcelona pleegden. Veertien mensen kwamen toen om.

Dertigtal arrestaties in Brussel na voetbalrellen Marokko-Ivoorkust

De Brusselse politie heeft de arrestatie aangekondigd van een dertigtal mensen voor hun vermeende deelname aan de rellen van afgelopen zaterdag in de Belgische hoofdstad na de wedstrijd tussen Marokko en Ivoorkust.

Marokkaanse gouden munten uit de 12e eeuw ontdekt in Frankrijk

Een indrukwekkende ontdekking werd onlangs in Frankrijk gedaan. Meer dan 2000 munten uit de 12e eeuw, waaronder een aantal gouden munten uit Marokko, werden in de abdij van Cluny ontdekt.

Rapper gearresteerd om oproep tot rellen na kwalificatie Marokko in Brussel

De Belgische politie heeft een Brusselse rapper gearresteerd. Hij wordt als de aanstichter beschouwd van de rellen van afgelopen zaterdag na de kwalificatie van Marokko voor het WK-2018 in Rusland.

Qatar start onderzoek naar valse foto Koning Mohammed VI

De autoriteiten in Qatar hebben een onderzoek gestart naar de valse foto van Koning Mohammed VI die deze week op internet werd gedeeld.

WK-2018: Russische nodigt Marokkanen uit om te komen trouwen

Een videobericht van een jonge Russische vrouw aan Marokkaanse supporters zorgde in de afgelopen dagen voor veel verraste maar ook grappige reacties op internet.

Vrachtwagen met 430 kilo hasj uit Marokko op Spaans-Franse grens onderschept

Een vrachtwagen met honderden kilos hasj afkomstig uit Marokko is afgelopen vrijdag door de Franse gendarmerie bij de grens met Spanje onderschept.

Pegida besmeurt bouwplaats moskee met varkensbloed in Enschede

Een actie van de anti-islambeweging Pegida Nederland heeft voor verontwaardiging gezorgd. Leden van de omstreden beweging hebben in de nacht van zaterdag op zondag een locatie in Enschede waar een moskee moet worden gebouwd met varkensbloed besmeurd.

Burj Al Arab in Dubaï met Marokkaanse kleuren (foto’s)

Het bekende vijf sterren hotel Burj Al Arab in Dubai droeg enkele uren lang de kleuren van Marokko om de Atlas Leeuwen met hun kwalificatie voor het WK-2018 in Rusland te feliciteren.

0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 ... 2180

  • Marokko
  • Economie
  • Sport
  • Gemeenschap
  • Marokkanen in het buitenland
  • Bladna.nl

    Bladna.nl - 2017 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team