Zoeken

Actualiteit over : Sport

Marokko-Ivoorkust: 6000 kaartjes voor Marokkaanse supporters

De Ivoriaanse voetbalbond heeft besloten om 6000 plaatsen voor Marokkaanse supporters te reserveren. Marokko speelt op 11 november een laatste kwalificatiewedstrijd tegen Ivoorkust in Abidjan.

Marokko wint 8 plaatsen op FIFA-ranking

Het Marokkaans elftal heef acht plaatsen gewonnen in de nieuwe ranglijst van de Wereldvoetbalbond FIFA voor de maand oktober.

Marokko gaat African Championship of Nations 2018 hosten

De Afrikaanse voetbalconfederatie CAF heeft zaterdag de organisatie van het African Championship of Nations 2018 aan Marokko toegewezen. Het voetbalkampioenschap zal van 12 januari tot 4 februari worden gehouden.

Marokko maakt kandidatuur WK-2026 officieel

Marokko heeft zich vrijdag officieel gemeld om het wereldkampioenschap voetbal in 2026 te organiseren.

Marokko-Ivoorkust: Marokkaanse voetbalbond onderhandelt goedkope vliegtickets voor supporters

Het Marokkaanse ministerie van Jeugd en Sport onderhandelt momenteel met de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc goedkope tickets voor supporters die de wedstrijd tegen Ivoorkust in Abidjan willen gaan volgen.

Voetbalbond geeft miljoenen uit voor Marokko-Ivoorkust

De Marokkaanse voetbalbond FRMF heeft in aanloop van de beslissende kwalificatiewedstrijd tegen Ivoorkust in november, besloten om miljoenen dirhams uit te geven om het nationaal elftal voor het WK-2018 te kwalificeren.

Marokkaanse voetbalbond geeft kaartjes Marokko-Ivoorkust gratis weg

De Marokkaanse voetbalbond FRMF wil koste wat het kost Marokkaanse supporters aanmoedigen om naar de beslissende kwalificatiewedstrijd tegen Ivoorkust in Abidjan te komen kijken.

Uitslag wedstrijd: Marokko verslaat Zuid-Korea met 3-1

Nieuwe overwinning voor Marokko. De Atlas Leeuwen hebben dinsdag Zuid-Korea in een vriendschappelijk duel in Zwitserland met 3-1 verslagen.

Kwalificatiewedstrijd Marokko-Ivoorkust live op Al Aoula

Goed nieuw voor de Marokkaanse supporters. De kwalificatiewedstrijd tussen Marokko en Ivoorkust voor het wereldkampioenschap voetbal in Rusland in 2018 zal live op de Marokkaanse televisiezender Al Aoula worden uitgezonden.

Marokko heeft duurste elftal in Arabische wereld

Marokko heeft het duurste elftal in de Arabische wereld. Dat blijkt uit een nieuwe ranking van de gespecialiseerde website Transfermarkt.

0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 ... 1640

  • Marokko
  • Wereld
  • Economie
  • Gemeenschap
  • Marokkanen in het buitenland
  • Bladna.nl

    Bladna.nl - 2017 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team