Zoeken

Actualiteit over : Sport

Abdenasser El Khayati twijfelt tussen Marokko en Nederland

Abdenasser El Khayati mag volgend jaar gaan kiezen of hij voor Marokko of Nederland wil uitkomen. Een moeilijke beslissing voor de 28-jarige middenvelder van Ado Den Haag.

Wat denkt Hervé Renard van Koning Mohammed VI?

Hervé Renard was vorige week te gast in het programma Telefoot op de Franse televisiezender TF1. De bondscoach sprak over de overwinning tegen Ivoorkust en de kwalificatie van de Atlas Leeuwen voor het WK-2018 in Rusland.

Munir El Haddadi naar WK met Marokko? Marokkanen verdeeld! (video)

De Marokkaanse voetbalbond onderhandelt momenteel met de Wereldvoetbalbond FIFA om Munir El Haddadi in het elftal te mogen opnemen. De aanvaller wenst met Marokko aan het WK-2018 deel te nemen en heeft bij de FIFA en de Spaanse voetbalbond gevraagd om van voetbalnationaliteit te mogen veranderen.

Thaibokser Ottman Azaitar wint gevecht in Bahrein (video)

Ottman Azaitar, de jonge broer van Abu Azaitar, heeft zaterdag de Mexicaanse Alejandro Martinez in drie rondes verslagen in Bahrein.

Marokkaanse voetbalbond eist aanwezigheid Messi tijdens interland tegen Argentinië

De Marokkaanse voetbalbond heeft aan de Argentijnse voetbalfederatie gevraagd om de aanwezigheid van Lionel Messie tijdens het vriendschappelijk oefenduel tussen de twee landen in maart te garanderen.

Moeder Munir El Haddadi wil niet dat hij voor Marokko uitkomt (video)

De moeder van Munir El Haddadi heeft een verrassende verklaring gedaan. Ze wenst niet dat haar zoon voor Marokko gaat spelen.

Raja Casablanca wint Trooncup 2017 (video)

Raja Casablanca heeft zaterdagavond de Trooncup gewonnen door Difaa Hassani El Jadida met 3-1 te verslaan.

Munir El Haddadi heeft reeds volkslied geleerd om met Marokko te spelen

Munir El Haddadi doet een nieuwe poging. Na een brief aan de FIFA te hebben geschreven met de vraag om de procedure voor de verandering van zijn sportnationaliteit te versnellen, heeft de speler ook contact opgenomen met Hervé Renard om hem te informeren over zijn wens om samen met Marokko het WK in Rusland te spelen.

Sofiane Boufal maakt beste doelpunt Premier League (video)

Knappe prestatie van Sofiane Boufal. De Marokkaanse international heeft de prijs van "Beste doelpunt in de Premier League" met zijn club Southampton gewonnen.

Kickbokser Mohamed Jarraya deelt pijnlijke klappen uit tijdens training (video)

De Marokkaanse kickbokser Mohamed Jaraya is pas 20 maar wordt al als dé kampioen van de komende jaren beschouwd. Jaraya wordt "de Vernietiger" genoemd en sloeg het merendeel van zijn tegenstanders knockout.

0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 ... 1690

  • Marokko
  • Wereld
  • Economie
  • Gemeenschap
  • Marokkanen in het buitenland
  • Bladna.nl

    Bladna.nl - 2017 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team