Zoeken

Yassine Bounou en Imane Khallad: een leven ver van de geruchten

19 december 2023 - 16:30 - Sport

©

Volgens hardnekkige geruchten zijn er problemen in het huwelijk van Yassine Bounou en Imane Khallad, inclusief een mogelijke scheiding. De realiteit blijkt heel anders te zijn.

Recente berichten in de Spaanse media suggereren dat de voormalige doelman van Sevilla een relatie zou hebben met de Spaanse journaliste Daniella Durán van Marca. Deze speculaties werden gevoed door hun interacties op sociale media, die meer dan vriendschappelijk zouden zijn.

Lees ook: Daniella Durán nieuwe vriendin van Yassine Bounou ?

Bronnen van Aljarida24 wijzen echter op een andere reden voor de afwezigheid van Bounou’s vrouw bij een ceremonie waar hij werd geëerd als beste Afrikaanse doelman. Volgens deze bronnen was haar afwezigheid te wijten aan een familievakantie in Marokko. Bovendien is het echtpaar meerdere keren samen gezien in Saoedi-Arabië, waar Yassine Bounou momenteel speelt.

Lees ook: Yassine Bounou en vrouw Imane uiteen?

Yassine Bounou, doelman van het Marokkaans elftal en Al Hilal, heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt. Hij won meerdere trofeeën met FC Sevilla en beleefde een uitzonderlijke tijd met de Atlas Leeuwen. Hij streeft nu naar soortgelijke successen met zijn Saoedische club én met Marokko in de komende Afrika Cup.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team