Zoeken

Yassine Bounou en vrouw Imane uiteen?

4 juli 2023 - 10:00 - Sport

©

De afgelopen dagen werden op sociale media massaal geruchten verspreid over de vermeende scheiding van Yassine Bounou en zijn vrouw, Imane.

Fans van het koppel merkten op dat de jonge vrouw de doelman van de Atlas Leeuwen niet meer volgt op Instagram en alle foto’s van hen samen heeft verwijderd.

Lees ook: Afrika Cup U23: Marokko-Congo vandaag (live)

Veel fans van Bounou vermoeden dat het stel een moeilijke tijd doormaakt, maar hopen toch dat de geruchten ongegrond zijn. "Ik hoop dat het succes hem niet naar het hoofd is gestegen. Zijn gezin is zijn prioriteit", "Wat heeft hij gedaan om zijn vrouw ertoe te brengen hem niet meer te volgen?", "Ik hoop dat ze hun problemen zullen oplossen. Hun zoon Is’hak moet opgroeien bij zijn ouders", zijn enkele van de reacties.

Lees ook: Yassine Bounou op bruiloft Thibaut Courtois

Anderen zijn er reeds van overtuigd dat het stel gescheiden is. "Hij zou niet alleen naar de bruiloft van Thibaut Courtois in Cannes gaan, als er geen probelemen waren", schrijft een volger van de Marokkaanse international. De Atlas Leeuw had afgelopen weekend een foto gedeeld samen met de doelman van Real Madrid en zijn vrouw, model Mishel Gerzig, tijdens hun huwelijk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team