Zoeken

Daniella Durán nieuwe vriendin van Yassine Bounou ?

16 december 2023 - 12:00 - Sport

©

Yassine Bounou, de doelman van het Saoedische voetbalteam Al-Hilal en het Marokkaans elftal, is een nieuw hoofdstuk in zijn persoonlijke leven begonnen.

De Atlas Leeuw werd de afgelopen weken regelmatig gezien in het gezelschap van de sportjournaliste Daniella Durán. Ook hun opvallende interacties op sociale media doen vermoeden dat ze een liefdesrelatie hebben.

Lees ook: Yassine Bounou en vrouw Imane uiteen?

Er zijn subtiele maar expliciete berichten en wederzijdse ’likes’ opgemerkt tussen Bounou en Durán, volgens berichten in de Spaanse pers. Daniella Durán, werkzaam voor de zender Telemundo, heeft publiekelijk haar steun betuigd aan de teams waarmee Bounou is geassocieerd, waaronder zijn voormalige club FC Sevilla en het Marokkaans elftal. Deze acties, gecombineerd met eerder genoemde aanwijzingen, lijken de veronderstelling van een relatie tussen de voetballer en de journaliste te bevestigen.

Lees ook: Yassine Bounou naar Europa? Grote club toont interesse

Marokkaanse media hadden enkele maanden geleden al gesproken over de scheiding van Yassine Bounou en zijn vrouw Imane, hoewel beide partijen nooit publiekelijke verklaringen hierover hebben afgelegd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team