Zoeken

Grote Europese club voor Yassine Bounou

9 mei 2024 - 12:00 - Sport

©

Yassine Bounou, de Marokkaanse keeper van Al Hilal in Saoedi-Arabië, zou in de belangstelling staan van Paris Saint-Germain (PSG), waar zijn landgenoot Achraf Hakimi schittert.

Bounou maakte in 2020 de overstap van Sevilla naar Al Hilal voor 21 miljoen euro. De 31-jarige keeper heeft in Riyad indruk gemaakt met zijn sterke prestaties, waardoor hij de aandacht heeft getrokken van diverse Europese topclubs.

Lees ook: Yassine Bounou vertelt over familieproblemen in Sevilla

Volgens de Spaanse voetbalwebsite Todofichajes zou PSG op zoek zijn naar een nieuwe keeper als vervanger van Gianluigi Donnarumma. De Italiaan, die in 2021 transfervrij overkwam van AC Milan, zou niet voldoen aan de verwachtingen van trainer Luis Enrique. Bounou wordt gezien als een mogelijke kandidaat om de positie in te vullen.

De Atlas Leeuw heeft nog een contract tot 2026 bij Al Hilal. De Saoedische club zou echter bereid zijn om hem te laten gaan als PSG een bod van 20 miljoen euro uitbrengt. De twee clubs hebben een goede band met elkaar, wat de kans op een transfer vergroot. Zo maakte Neymar in 2022 de overstap van PSG naar Al Hilal.

Lees ook: Ontwerpster Aïcha Ayach dolblij met speciaal cadeau van Yassine Bounou

Mocht de transfer doorgaan, zou Yassine Bounou landgenoot Achraf Hakimi bij PSG terugvinden. De twee speelden al samen in de jeugd van CD Numancia en het Marokkaans elftal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team