Zoeken

Ontwerpster Aïcha Ayach dolblij met speciaal cadeau van Yassine Bounou

11 april 2024 - 10:00 - Sport

©

De Marokkaanse ontwerpster Aïcha Ayach deelde haar vreugde met haar volgers na een speciaal cadeau te hebben gekregen van Yassine Bounou, de doelman van het Marokkaans elftal die op 5 april zijn verjaardag vierde.

Aïcha Ayach, één van de hoofdverdachten in de zaak "Hamza mon BB", plaatste een foto op Snapchat waarop ze trots het shirt van de Saoedische voetbalclub Al-Hilal draagt, met Bounou’s naam erop.

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen in zaak "Hamza mon bb"

Daarnaast deelde ze een afbeelding van een verjaardagstaart gewijd aan Yassine Bounou, de keeper van Al-Hilal, met het bijschrift: "Gelukkige verjaardag mijn lieve broer."

Lees ook: Relatie Yassine Bounou en Imane Khallad onder de loep op Instagram

Recentelijk kwam Ayach in het nieuws nadat ze een foto op Instagram had geplaatst waarin zij en Bounou elkaar omarmden. Dit leidde tot speculaties onder sommige volgers die dachten dat de foto vals was. Aïcha Ayach reageerde door deze geruchten te ontkennen, benadrukkend dat haar relatie met Bounou ver teruggaat. Ze onthulde dat ze sinds hun jeugd bevriend zijn, lang voordat ze publieke figuren werden, aangezien ze vroeger buren waren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team