Zoeken

Yassine Bounou: "Tegenslag achtervolgt Marokkaans elftal"

31 maart 2024 - 21:00 - Sport

©

Na de twee oefeninterlands tegen Angola (1-0) en Mauritanië (0-0) heeft Yassine Bounou, de doelman van het Marokkaans elftal, zijn zorgen geuit over het gebrek aan scorend vermogen van het team.

"We creëren altijd een enorm aantal kansen, maar het laatste beetje ontbreekt voor de goal", aldus Bounou in een interview met Al Riyadiya. "Als we slechts de helft van deze kansen hadden benut, had het team de laatste wedstrijden met grote scores kunnen winnen."

Lees ook: Marokkaans elftal: Hervé Renard als redder?

Volgens Bounou weten zijn ploeggenoten niet waar het probleem ligt. Hij denkt echter dat de ploeg te maken heeft met een pechperiode. De 32-jarige doelman roept zijn teamgenoten op om harder te werken om de trend te keren. "De supporters van het Marokkaanse team zijn alleen maar geïnteresseerd in de overwinning, zelfs als het om een oefenwedstrijd gaat", voegde hij toe.

Lees ook: Walid Regragui ontslagen? Marokkaanse voetbalbond reageert

Na de twee oefenwedstrijden tijdens de interlandperiode speelt Marokko in juni tegen Zambia en Congo in het kader van de kwalificatie voor het WK van 2026. In 2025 is het land gastheer van de Afrika Cup.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team