Zoeken

Yassine Bounou vertelt over familieproblemen in Sevilla

14 april 2024 - 09:00 - Sport

©

Yassine Bounou, de Marokkaanse doelman die furore maakt bij Al-Hilal, onthult in een gesprek met de Spaanse sportkrant Marca de ware redenen achter zijn vertrek bij Sevilla vorig jaar.

"Het ging niet goed met me, ik was mezelf niet meer", aldus Bono. "In mijn laatste jaar bij Sevilla had ik te maken met familieproblemen. Ik heb al mijn kracht en ervaring moeten putten, maar ik kon niet meer. Mentaal was het onmogelijk om verder te gaan. Voor mijn geestelijke gezondheid had ik een verandering nodig."

Lees ook: Relatie Yassine Bounou en Imane Khallad onder de loep op Instagram

De transfer van Yassine Bounou naar Al-Hilal bracht Sevilla meer dan 20 miljoen euro op. De Marokkaanse international kende in Spanje wisselvallige seizoenen. Hij verwierf grote bekendheid met opmerkelijke prestaties, zoals zijn heldenrol in de finale van de Europa League tegen AS Roma in 2021. In de Supercup tegen Manchester City datzelfde jaar, miste Yassine Bounou echter een cruciale penalty, wat leidde tot een nederlaag.

"Je kunt niet op een plek blijven waar je weet dat je niet thuishoort", reflecteert Bounou over zijn laatste jaar in Sevilla. "Mijn leven bestond enkel uit trainen, met de hond wandelen, een dutje doen en nadenken over de volgende training. Ik had geen leven meer."

Lees ook: Yassine Bounou en Imane Khallad: een leven ver van de geruchten

Ondanks de moeilijke periode, koestert de Atlas Leeuwen mooie herinneringen aan zijn tijd bij Sevilla. "Alles wat ze me hebben gegeven was ongelooflijk, dat zal ik altijd koesteren. Ik hou veel van hen en ze zullen altijd een broer in mij hebben die Sevilla net zo liefheeft als zijzelf. We zullen er altijd voor zorgen dat Sevilla niet valt."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team