Zoeken

Presentatrice onder vuur na kritiek op late vlucht naar Marrakech

4 maart 2022 - 17:00 - Cultuur

©

De Franse journaliste en tv-presentatrice Estelle Denis bekritiseerde luchtvaartmaatschappij Transavia op Twitter wegens een vertraagde vlucht naar Marrakech. Daarop volgde een storm aan verontwaardigde reacties vanwege internetgebruikers.

Estelle Denis haalde uit naar Transavia vanwege een vertraagde vlucht Frankrijk-Marokko. Haar vlucht naar Marrakech liep op zondag vertraging op. Een vertraging die Estelle Denis blijkbaar ergerde. In een bericht op Twitter viel ze de luchtvaartmaatschappij aan. "Zeg eens @transaviaFR, zou het u niet storen om passagiers te waarschuwen voor een vlucht wanneer u 1u30 vertraging heeft?" schreef ze.

Lees ook: Transavia: boekingen naar Marokko gaan door het dak

De reacties op twitter waren niet mals: "Ik hou van gecertificeerde accounts van "pseudo-sterren" zoals jij, die gebruik maken van hun bekendheid om te klagen over een situatie als deze", of "Dit zou dus nooit opvallen als ik zou tweeten" en "Ik vind deze tweet een beetje licht, gezien de situatie waarin de wereld zich bevindt. In feite, nee, het is misplaatst en een beetje egoïstisch," maar ook "Mijn kleine schat, je weet toch dat we in oorlog zijn?" en "Ik geef geen moer om je weekend in Marrakech".

Lees ook: Transavia vliegt vanaf volgende week weer naar Marokko

Geconfronteerd met de hele controverse, heeft Estelle Denis besloten om haar bericht te verwijderen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team