Zoeken

Woede onder passagiers vlucht Royal Air Maroc

25 februari 2022 - 18:20 - Marokko

©

Op 23 februari moest Royal Air Maroc vlucht AT653 van Parijs-Orly naar Fez om 11.55 uur opstijgen. Het vliegtuig vertrok echter met 10 uur vertraging, wat tot woede leidde onder de passagiers.

"Royal Air Maroc vluchtnummer AT653 naar Fez. Een uur na de normale vertrektijd, gingen we eindelijk aan boord van het vliegtuig. En na 10 rondjes op de startbaan, waren we nog steeds niet opgestegen. De gezagvoerder vertelde ons dat hij een technische controle moest doen, dus gingen we terug naar de parkeerplaats," schreef een ontevreden passagier in een bericht op de Facebook-groep "Slachtoffers van oplichting door Royal Air Maroc".

Lees ook: Paniek aan boord van vlucht Marrakech-Manchester (video)

Bij het bericht plaatste de passagier foto’s waarop boze klanten van Royal Air Maroc te zien zijn, die uitgeput op de grond liggen na meerdere uren vertraging. De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij moest het hoofd bieden aan de situatie en charterde een ander vliegtuig om de passagiers van vlucht AT653 op te pikken.

Lees ook: Baby geboren op vlucht Royal Air Maroc

Uiteindelijk vertrok het vliegtuig om 21.56 uur richting Fez. "Bevrijding... Eindelijk, na meer dan 10 uur vertraging, landde een vliegtuig op de luchthaven Orly om ons te repatriëren na een lange dag wachten..." zei de passagier.

Bladna.nl