Zoeken

Vrouw aan Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar: "Nooit gedacht dat ik een Marokkaan zou helpen"

17 februari 2022 - 11:40 - Cultuur

©

In het Nederlandse tv-programma Hunted VIPS, slaan BN’ers op de vlucht om uit de handen van een opsporingsteam blijven. Acteurs Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar overtuigden in Hunted VIPS een vrouw om hen een lift te geven, maar zij moest eerst even de kleren van haar ex dumpen.

De 42-jarige Walid Benmbarek en de 43-jarige Nasrdin Dchar namen in de aflevering van maandag deel aan ’Hunted VIPS’. Om uit handen van de hunters te blijven, zocht het duo naar een lift. Op een parkeerterreintje spraken ze een vrouw aan, die hen wel een eindje mee wilde nemen, maar ze moest wel eerst ruimte maken in haar auto. "Ik pleur gewoon wat spullen van m’n ex uit de auto", zei de vrouw.

Lees ook: Nasrdin Dchar haalt op Insta uit naar Lil’ Kleine

De vrouw begon vervolgens allerlei tassen op straat te gooien. "Kan dit geen kwaad?" vroeg Walid een beetje ongerust aan de vrouw. "Nee hoor", antwoordde ze terwijl ze doorging met het weggooien van tassen. "Nooit gedacht dat ik een Marokkaan zou helpen", voegt ze toe. "Twee zelfs!" Reageert Walid.

Lees ook: Romantische komedie Meskina gaat in première

Kijkers konden dit moment in Hunted VIP wel smaken: "Ze gooit gewoon die spullen weg!" schrijft iemand op Twitter. Anderen waren ook wel verontwaardigd over het feit dat ze aangeeft nooit gedacht te hebben een Marokkaan te zullen helpen. "Jezus, wat een opmerking", schrijven meerderen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team