Zoeken

Mélissa Theuriau vertelt over huwelijk met Jamel Debbouze

27 maart 2022 - 17:00 - Cultuur

©

Mélissa Theuriau, journaliste en echtgenote van de Marokkaanse komiek Jamel Debbouze, was op 22 maart 2022 te gast in het programma "En Aparté" op Canal+ en onthulde enkele vertrouwelijke details over haar huwelijks- en gezinsleven.

De Franse journaliste, die een relatie heeft met de Marokkaanse komiek Jamel Debbouze, staat bekend om haar discretie, vooral als het gaat om haar huwelijk. Zij heeft altijd benadrukt dat het belangrijk is voor publieke figuren om een privé-leven te hebben, ver weg van de nieuwsgierige ogen van de wereld. Om die reden praten beiden zelden over hun gezinsleven in de pers. Fans van de twee beroemdheden waren stomverbaasd om Melissa Theuriau te zien in een programma waarin de gasten geen andere keuze hebben dan over zichzelf te spreken.

In het programma legt de moeder van Léon (14) en Lili (11) uit dat zij in de familiekring de rol van de "bad guy" speelt. Jamel Debbouze wordt geportretteerd als de "sugar daddy". "Ik denk dat het goed is dat ons huwelijk zo werkt, want anders zouden mijn kinderen altijd bij hun vader willen zijn", zegt ze met een wrange glimlach.

Zij beschrijft haar echtgenoot zoals zij zich hem altijd heeft voorgesteld. "Ik heb iemand ontmoet die ik bewonder en die altijd indruk op mij maakt door zijn onafhankelijke geest en vrijheid. Ik leer veel van hem", vertelde Theuriau. De journaliste benadrukte dat zij en Jamel Debbouze een hecht koppel vormden omdat de communicatie tussen beiden niet afdwingbaar is. "We praten en discussiëren veel. Soms zijn onze meningen, niet tegengesteld, maar vullen ze elkaar aan. Dat is altijd een grote verrijking", legt Mélissa Theuriau uit.

In de uitzending heeft de journaliste een van de zwakheden van haar man onthuld. Hoewel de 46-jarige komiek voor duizenden kijkers wel met alles kan wegkomen, is het feit alleen al dat Melissa Theuriau zich onder de toeschouwers bevindt, verontrustend. "Ik zeg vaak niet wanneer ik kom. Het verwart hem nog steeds een beetje. Het gaat ook over het blijven koesteren van onze gezamenlijke waarden. Zolang er bewondering is en een verlangen om de ander te behagen, ontroert me dat", zegt ze.

Melissa Theuriau en Jamel Debbouze hebben al meer dan hun deel aan "happy moments" gehad, en worden vandaag door iedereen bewonderd. De journaliste geeft toe dat "het in het begin een beetje moeilijk was" in verband met de kritiek en beledigingen waarmee zij te maken kregen als gevolg van culturele en religieuze verschillen. "Zulke reacties had ik helemaal niet verwacht. Maar nu zijn we 14 jaar getrouwd en ik denk dat de maatschappij vooruitgang boekt op dit gebied", zei ze. Voor Mélissa Theuriau is culturele diversiteit ook "een rijkdom voor haar kinderen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team