Zoeken

Lil’ Kleine onder vuur na bericht over overleden Rayan

6 februari 2022 - 21:31 - Cultuur

©

Reddingswerkers werkten in Marokko van dinsdag tot zaterdag onafgebroken om de vijfjarige Rayan uit de put te halen waarin hij was gevallen, terwijl de hele wereld met ingehouden adem meekeek. Het nieuws over zijn overlijden kwam dan ook hard aan. Ook in Nederland leven veel mensen mee. Onder hen, rapper Lil’ Kleine.

Vanuit de hele wereld betuigen mensen massaal hun steun aan de ouders van het kind. Ook meerdere BN’ers, zoals onder meer Frans Bauer, Najib Amhali en Lil’ Kleine, laten zich uit over het nieuws, schrijft Linda.

Lees ook: Premier Marokko Aziz Akhannouch reageert op dood Rayan

Lil’Kleine schreef op Instagram zelfs dat hij graag alle kosten van de uitvaart op zich wil nemen. Hij vroeg via zijn story’s aan zijn volgers met wie hij in contact kan komen om het geld in Marokko te krijgen en deelde ook een foto van het vijfjarige jongetje met daarbij de tekst: ’Rust zacht kleine strijder’.

Lees ook: Koning Mohammed VI belt met ouders kleine Rayan

Niet iedereen waardeert dit bericht van Lil’ Kleine, die eind mei onder vuur kwam te liggen omdat hij op Ibiza gewelddadig zou zijn geweest tegenover zijn vriendin. Het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen, zonder dat er concrete antwoorden kwamen op de vraag wat er exact op Ibiza was gebeurd. Daarom denken veel sociale media-gebruikers dat hij dit initiatief vooral neemt om positief in het daglicht te komen. Nog anderen zijn van mening dat je goede acties voor jezelf moet houden.

Bladna.nl