Zoeken

Eerste beelden Hiba Abouk na verkrachtingsaangifte tegen Achraf Hakimi (video)

21 maart 2023 - 12:00 - Sport

©

Hiba Abouk zou Achraf Hakimi hebben verlaten. Ze verdween na de beschuldigingen van verkrachting tegen de Marokkaanse international, even volledig van de radar.

De Spaanse actrice van Tunesische afkomst werd volgens de Spaanse krant El Mundo afgelopen woensdag in een winkelcentrum in Madrid gespot. De actrice verborg haar gezicht achter een hoed en een zonnebril in een poging om niet herkend te worden. Ze had haar jongste zoon Naïm, geboren op 12 februari 2020, bij zich.

Lees ook: Hiba Abouk verwijdert foto’s met Achraf Hakimi op Instagram

Hiba Abouk heeft sinds 26 februari niets meer op haar officiële sociale media-accounts gepubliceerd en zich niet meer in het openbaar laten zien. Spaanse media hadden eerder gemeld dat de actrice van plan was om te scheiden van Achraf Hakimi. Het leeftijdsverschil tussen Achraf Hakimi (24) en Hiba Abouk (36) en het gebrek aan tijd voor zijn gezin, zou de redenen zijn waarom ze uit elkaar gaan.

Lees ook: Achraf Hakimi en Hiba Abouk uit elkaar na beschuldiging van verkrachting?

Achraf Hakimi werd begin maart aangeklaagd wegens verkrachting en staat nu ook onder gerechtelijk toezicht. Hij wordt door een 24-jarige vrouw beschuldigd van verkrachting in zijn huis, in een buitenwijk van Parijs. Zijn vrouw en twee kinderen waren toen in Dubai.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team