Zoeken

Achraf Hakimi en Hiba Abouk uit elkaar na beschuldiging van verkrachting?

1 maart 2023 - 18:00 - Sport

©

Achraf Hakimi wordt ervan verdacht een 23-jarige vrouw afgelopen weekend te hebben verkracht. Het Franse gerecht heeft een onderzoek ingesteld naar de zaak, dat ernstige gevolgen kan hebben voor het imago van de Marokkaanse rechtsback van PSG en mogelijk ook voor zijn relatie met Hiba Abouk.

Volgens het vermeende slachtoffer zou Achraf Hakimi gebruik hebben gemaakt van de afwezigheid van zijn vrouw en hun twee kinderen, die op vakantie waren in Dubai, om haar bij hem thuis in Parijs uit te nodigen. De vrouw beweert dat de 24-jarige voetballer haar, ondanks haar weigering, op de mond heeft gezoend, haar kleding omhoog heeft getild en haar borsten heeft gekust.

Lees ook: Achraf Hakimi zonder Hiba Abouk op The Best FIFA Football Awards

Hakimi is getrouwd met de Spaanse actrice van Tunesische afkomst Hiba Abouk, met wie hij twee kinderen heeft: Amin, geboren in 2020 na hun geheime huwelijk in 2018, en Naim, geboren in februari 2022. Er waren in de afgelopen maanden hardnekkige geruchten over moeilijkheden in hun huwelijk, doordat de twee geen foto’s samen meer deelden en dat de actrice veel tijd met haar kinderen in het buitenland doorbracht.

Lees ook: Achraf Hakimi in Fifa-elftal van het jaar

Hiba Abouk ontkende de geruchten en verklaarde dat "alles goed ging" tussen haar en de Marokkaanse international. Het koppel deelde kort nadien een video waarin ze samen sportten om een einde te maken aan de geruchten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team