Zoeken

Moeder Achraf Hakimi haalt uit naar Hiba Abouk

22 april 2023 - 10:00 - Sport

©

Saida Mouh, de moeder van Achraf Hakimi, stelt dat ze niets wist van een overdracht van alle eigendommen van de speler op haar naam. Maar volgens haar zou dit wel een goede manier zijn om van de ex-vrouw van haar zoon, Hiba Abouk, "af te geraken".

In een interview met Morocco World News zei Saida dat ze niets wist over de financiën van haar zoon. "Mijn zoon heeft mij niet ingelicht over de overdracht van zijn fortuin en of maatregelen die hij heeft genomen om zich te beschermen, ik ben van niets op de hoogte. Maar waarom zou dit een probleem zijn mocht dit kloppen?"

Lees ook: Hiba Abouk reageert op controverse rond scheiding van Achraf Hakimi

Saida maakte van de gelegenheid gebruik om Hiba Abouk, haar ex-schoondochter, aan te vallen door te zeggen dat als haar zoon dit niet doet, "hij zich niet van deze vrouw zal kunnen ontdoen". Achraf Hakimi zit in een echtscheidingsprocedure met Hiba Abouk, de moeder van zijn twee kinderen, Amin (3) en Naim (1).

Lees ook: Achraf Hakimi: in naam van de moeder

De Spaanse actrice meldde eind februari haar besluit om van de PSG-verdediger te scheiden, enkele dagen nadat de verkrachtingszaak tegen hem uitbrak. De twee sterren zullen naar de rechter moeten voor de voogdij over hun twee kinderen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team