Zoeken

Tante Achraf Hakimi reageert op verkrachtingszaak

31 maart 2023 - 11:00 - Sport

©

Achraf Hakimi was dinsdag in Madrid met het Marokkaans elftal voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Peru. De PSG-verdediger verscheen met een glimlach op zijn gezicht, 24 uur nadat Hiba Abouk aankondigde dat ze uit elkaar waren.

Het is de eerste keer dat Hakimi in Spanje wordt gezien, nadat hij in Frankrijk van verkrachting werd beschuldigd. De 24-jarige Marokkaanse international werd toegejuicht door zijn fans die hem bij zijn aankomst verwelkomden. Achraf Hakimi wilde geen uitspraken doen voor de camera’s en beperkte zich glimlachend tot het begroeten van de menigte. Maar zijn tante Naïma, die in Madrid woont, was wel bereid om vragen van journalisten te beantwoorden.

Lees ook: Hiba Abouk verbreekt stilte en bevestigt scheiding van Achraf Hakimi

Naïma vroeg de pers om haar neef te steunen en verzekerde dat alles wat over Achraf Hakimi wordt gezegd met betrekking tot de vermeende verkrachting, onjuist is. De tante weigerde echter commentaar te geven op zijn scheiding met Hiba Abouk. "Daar ga ik niet op in", zei ze, terwijl ze de steun van de familie voor de rechtsback in deze moeilijke tijd hernieuwde.

Lees ook: Bondscoach Marokko steunt Achraf Hakimi na beschuldigingen van verkrachting

Hiba Abouk verbrak 24 uur voor het optreden van Hakimi haar stilzwijgen Ze bevestigde de scheiding van de Marokkaanse speler. "De realiteit is dat de vader van mijn kinderen en ik na veel nadenken de beslissing hebben genomen om onze relatie te beëindigen, lang voor de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden", schreef ze.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team