Zoeken

Storm aan beledigingen na scheiding Achraf Hakimi en Hiba Abouk

1 mei 2023 - 09:00 - Sport

©

De scheiding tussen de PSG-ster Achraf Hakimi en zijn ex-vrouw, actrice Hiba Abouk, is viraal gegaan op sociale media en heeft geleid tot een storm van kritiek en beledigingen.

Na van verkrachting te zijn beschuldigd werd bekend dat het huwelijk van Achraf Hakimi en Hiba Abouk op de klippen was gelopen en dat de actrice een echtscheiding had aangevraagd. Haar eis om de helft van het fortuin dat tijdens hun huwelijk is opgebouwd, oftewel 10 miljoen euro, in handen te krijgen, heeft een hevige discussie veroorzaakt op sociale media.

Lees ook: Zoveel eist Hiba Abouk van Achraf Hakimi

Sommigen aarzelen niet om de Spaanse actrice te bekritiseren of zelfs te beledigen. "10 miljoen euro vragen is het beëindigen van een huwelijk beschouwen als een zakelijke transactie. Dat is niet eerlijk. Ze gedraagt ​​zich als de dochter van een nomadische herder en niet als de succesvolle actrice die ze was. Heeft Hiba haar werk opgegeven vanwege de eisen van haar man, of omdat ze geen interessante aanbiedingen meer had en dus liever thuisbleef? Ze moet weer aan het werk gaan", reageerde de bekende Spaanse tv-presentator Alessandro Lecquio.

Lees ook: Hiba Abouk wil Achraf Hakimi vervolgen wegens fraude

De uitspraken van de journalist hebben internet geschokt. Hij kreeg kritiek vanwege de seksistische en zelfs racistische kant van zijn opmerking. Sommige internetgebruikers hebben ook Achraf Hakimi aangevallen. "Vrouwen stoppen altijd met werken om voor de kinderen te zorgen, terwijl de man doorgaat. Dat is mijn bescheiden mening", "Dit bericht is compleet macho. Welke situatie heeft ze moeten accepteren vanwege de ontrouw van haar man, maar ook met betrekking tot de kinderen... Zeg je daar niets over???", "Deze man heeft haar niet alleen bedrogen, maar hij heeft ook een vreselijke misdaad begaan die haar en haar kinderen diep heeft gekwetst. Dus ik vind het geweldig dat ze 10 miljoen euro heeft gevraagd, dit zal de beloning zijn voor alle morele schade die hij aan haar kinderen heeft toegebracht. Hij is degene die verkeerd is, dat mogen we niet vergeten".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team