Zoeken

Hiba Abouk verwijdert foto’s met Achraf Hakimi op Instagram

5 maart 2023 - 11:00 - Sport

©

Actrice Hiba Abouk, de vrouw van Achraf Hakimi, heeft veel Instagramfoto’s verwijderd waarop ze samen met de Marokkaanse international staat. Ze kondigt mogelijk binnenkort haar scheiding aan van de Marokkaanse verdediger van Paris Saint-Germain. Hakimi is vrijdag aangeklaagd voor verkrachting.

Het koppel heeft naar verluidt een scheidingsovereenkomst ondertekend, nog ruim voordat de verkrachtingszaak vorige week aan het licht kwam. Actrice Hiba Abouk heeft nog geen verklaring afgelegd over de zaak. Ze heeft wel de meeste foto’s van hen samen verwijderd van haar Instagram-account. Daar staan nu nog slechts een paar beelden op, zoals de cover van Vogue magazine waarvoor ze poseerden en andere foto’s van zo’n zes maanden geleden. Sinds oktober 2022 deelt het stel geen gezamenlijke foto’s meer. Hun laatste publiekelijk vrijgegeven foto dateert van mei 2022, tijdens het 75ᵉ filmfestival van Cannes, schrijft Voxpopuli.

Lees ook: Achraf Hakimi slachtoffer van afpersing?

Achraf Hakimi werd vrijdag na zijn verschijning voor de rechtbank, aangeklaagd wegens verkrachting en staat nu ook onder gerechtelijk toezicht. Hij wordt door een 24-jarige vrouw beschuldigd van verkrachting in zijn huis, in een buitenwijk van Parijs. Het vermeende slachtoffer meldde zich het afgelopen weekend bij de politie. Volgens haar liep de ontmoeting met Hakimi in zijn Parijse woning in Boulogne-Billancourt uit de hand, terwijl zijn vrouw en twee kinderen in Dubai waren.

Het nieuws werd maandagavond onthuld door de Franse krant Le Parisien, enkele uren voor de aftrap van het FIFA The Best-gala, dat Achraf Hakimi bijwoonde zonder zijn vrouw Hiba Abouk. De actrice ontkende enkele weken geleden nog de geruchten en verzekerde dat alles goed zat in haar relatie, maar deze keer lijkt alles erop te wijzen dat de breuk compleet is. Hiba Abouk zou dit in de komende dagen officieel kunnen aankondigen.

Lees ook: Achraf Hakimi van verkrachting beschuldigd

Volgens een aantal Spaanse media zou het leeftijdsverschil tussen Achraf Hakimi (24) en Hiba Abouk (36) en het gebrek aan tijd voor zijn gezin, de reden zijn waarom ze uit elkaar gaan. De Atlas Leeuw zegt onschuldig te zijn en zijn advocaat, Fanny Colin, heeft verklaard dat de beschuldigingen "vals" zijn. De Marokkaanse speler heeft eveneens de steun van zijn club, Paris Saint-Germain, die zegt te vertrouwen op de rechtbank om de feiten op te helderen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team