Zoeken

Hiba Abouk haalt opnieuw uit naar Achraf Hakimi

17 mei 2023 - 10:00 - Sport

©

Hiba Abouk, de ex-vrouw van Achraf Hakimi, heeft een nieuwe post op Instagram geplaatst die niet onopgemerkt is gebleven. Verschillende internetgebruikers zijn van mening dat de Spaanse actrice in haar bericht indirect naar de Marokkaanse international verwijst.

"Wees geduldig met jezelf. Blijf jezelf eraan herinneren dat dingen voor jou werken. Wat vandaag geen zin heeft, zal je binnenkort vrede en duidelijkheid brengen. Je zult begrijpen waarom bepaalde dingen op een bepaalde manier gebeuren. Alles draait om goddelijke timing. Blijf positief", schreef Hiba Abouk, die momenteel in een moeilijke scheiding met Achraf Hakimi is verwikkeld.

Lees ook: Hiba Abouk haalt uit naar Achraf Hakimi: "Hij had niets!"

Enkele weken geleden reageerde de Spaanse actrice van Tunesische afkomst op de controverse rondom haar scheiding, met name op de vermeende overdracht van de bezittingen van de rechtsback van PSG op naam van zijn moeder, waarbij ze benadrukte dat zij aan het begin van hun relatie meer verdiende dan Hakimi en bekender was dan hij. "Dit is de machistische en misogynistische wereld waarin we leven", verklaarde Hiba Abouk ook in het programma Sálvame.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team