Zoeken

Brits koppel onder vuur na luxe reis met privéjet naar Marrakech

19 juni 2022 - 21:00 - Marokko

©

Een Brits echtpaar is zo blij met hun reis in een privéjet tussen het Verenigd Koninkrijk en Marrakech, dat ze hun "rijke" ervaring delen met hun volgers op sociale media.

In een video die ze op hun TikTok-pagina plaatsen met als titel "The Luxe Travel Couple", vergezeld van het bijschrift: "What it’s like to travel private instead of First [class]", vertelt een welgesteld koppel over de onvergetelijke ervaring van hun reis per privéjet van het Verenigd Koninkrijk naar Marrakech. De vrouw is de storyteller, ze vertelt over hun aankomst op de luchthaven een half uur voor het vertrek van hun vlucht, meldt In The Know.

Lees ook: Marokkaanse rapper Morad verruilt Mercedes voor dure Audi

Op de luchthaven werden ze verwelkomd door de piloten en de stewardess. Ze werden naar een privé-lounge geleid waar ze gratis drankjes en snacks voorgeschoteld kregen. De twee Britten kregen niet te maken met de typische reisproblemen van bagagegewicht, vloeistoffen en technologie.

Toen het tijd was om te vertrekken, werd het stel rechtstreeks naar hun vliegtuig gebracht. "Dit is één van de kleinere jets. Zoals u kunt zien, biedt hij plaats aan zes personen, maar voor een vlucht van drie uur was het de moeite waard," zegt de vrouw. Tijdens de vlucht kreeg het stel gratis eten en drinken geserveerd. Bij aankomst in Marrakech moesten het koppel en hun vrienden zoals gewoonlijk door de immigratie- en veiligheidscontrole. Ze werden ontvangen in een privé-lounge en vervolgens in Bentley-voertuigen naar hun hotels vervoerd.

Lees ook: High society verjaardagsfeestje in Marrakech

De publicatie van de video over de reis heeft veel, vooral negatieve, reacties uitgelokt. "Ik kan me geen van beide veroorloven, maar bedankt voor het delen van datgene dat ik nooit in levende lijve zal meemaken," reageerde een TikTokker. "Bedankt dat je ons eraan herinnert hoe arm we zijn," schreef een ander.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team