Zoeken

High society verjaardagsfeestje in Marrakech

14 juni 2022 - 10:20 - Marokko

©

De Spaanse modeontwerper Fabio Encinar vierde afgelopen weekend zijn verjaardag in Marrakech, omringd door zijn beste klanten en vrienden.

In Marrakech werd afgelopen weekend de verjaardag gevierd van Fabio Encinar, een Spaanse modeontwerper die zeer geliefd is bij de high society. Zo’n 70 gasten, waaronder zakenvrouw Sofía Paramio, model Miriam Sánchez en ontwerper Diego Estrada, woonden het evenement bij, dat het hele weekend duurde en op sociale media de stempel "FabioFest" kreeg.

Lees ook: Adil Rami met nieuwe vriendin op vakantie in Marrakech (foto)

De meeste gasten verbleven in Riad ’Casa Abacadabra’, eigendom van Inés Bultó en haar neef Bruno Oliver Bultó, die exclusief was gereserveerd voor de ontwerper en zijn vrienden. Op vrijdagavond organiseerde Fabio Encinar een welkomstdiner voor zijn gasten in het prestigieuze traditionele restaurant "Al Baraka", gelegen aan het Djemaa el Fna-plein, aldus Vanitatis.

De volgende dag bezochten de gasten andere restaurants met een lokale keuken in Marrakech, zoals "Le Jardin" en "Nomad", en gingen ook naar het stadscentrum om het museum Yves Saint-Laurent te bezoeken of te gaan winkelen in de souk om zich voor te bereiden op het grote feest op zaterdag. Het verjaardagsfeest kreeg het thema: "De jaren 70: Marokko ontmoet YSL en Studio 54". De gasten waren gekleed in Turkse tunieken, djellaba’s of actuele modellen van ontwerper Fabio.

Lees ook: Prinses kiest Marrakech voor huwelijksreis

De elitistische mode-avond werd gedurende meer dan een jaar voorbereid en heeft een speciale betekenis voor Fabio Encinar, die verliefd is op Marokko. Bronnen dicht bij de ontwerper zeggen dat hij zich thuis voelt in het koninkrijk, dat hij al bijna een decennium regelmatig bezoekt, met name de steden Tanger, Asilah en Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team