Zoeken

Marokkaanse rapper Morad verruilt Mercedes voor dure Audi

30 mei 2022 - 09:00 - Cultuur

©

Morad, een liefhebber van luxe auto’s, heeft een nieuwe aankoop gedaan. De Spaanse rapper van Marokkaanse afkomst heeft zijn luxueuze Mercedes ingeruild voor een veel duurdere Audi.

Rapper Morad leeft van zijn artistieke prestaties en geeft een deel van zijn fortuin uit aan luxe auto’s. Zijn eerste auto, of althans de auto waarvan hij een foto op zijn sociale media plaatste, was een Mercedes Benz AMG A45 die hij kocht voor 58.000 euro, meldt Tork. Het is een voertuig met een V8-motor en een vermogen van 381 PK, dat in 4,2 seconden naar een snelheid van 100 km/u kan stitchen en een topsnelheid kan halen van 250 km/u.

Lees ook: Uitdrukking rapper Morad wordt alledaagse taal

Na er een paar jaar mee te hebben rondgereden besloot de in Marokko geboren rapper zijn Mercedes in te wisselen voor een Audi RS Q3, een sportwagen met een prijskaartje van 78.000 euro. Het voertuig heeft een 5-cilinder benzinemotor met 500 pk, kan een snelheid van 100 km/u bereiken in 4,5 seconden en een topsnelheid van 250 km/u.

Lees ook: Rapper Morad: "Ik verdien meer dan een voetballer in de eerste divisie"

Morad is een gevestigde rapper wiens nummers in Spanje en in heel Europa worden gedraaid. Hij is uitgegroeid van ’straatjongen’ tot een ster in de Spaanse rap, wat een grote inspiratie is voor veel jongeren die hem zien als een voorbeeld van succes. Het enige ironische in dit verhaal is dat de rapper niet kan rijden, omdat hij geen rijbewijs heeft.

Bladna.nl