Zoeken

Amerikaanse influencer verliest rechtszaak van Cardi B. en vlucht naar Marokko

18 september 2022 - 19:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse YouTubster Tasha K. is naar Marokko gevlucht na haar rechtszaak tegen de Amerikaanse zangeres Cardi B. te hebben verloren. Tasha K. moet een schadevergoeding van 4 miljoen dollar aan de rapster betalen.

Cardi B. diende enkele maanden geleden een klacht in tegen Tasha K. wegens laster. De influencer publiceert voornamelijk info’s over celebs. Ze noemde Cardi B. in haar filmpjes een "cocaïneverslaafde prostituee met herpes".

Lees ook: Influencer Jamila belaagd nadat adres verplicht online moest

In haar klacht beschuldigde Cardi B. de influencer ervan "kwaadaardige geruchten" en "vernederende" informatie over haar in een twintigtal video’s te hebben verspreid. Tasha K. vertelde in de filmpjes ook dat de toekomstige kinderen van de zangeres met een verstandelijke beperking geboren zouden worden.

Tasha K. werd in eerste aanleg tot 4 miljoen dollar schadevergoeding veroordeeld. Ze ging in beroep maar volgens SandraRose verklaarde het hof zich niet bevoegd, waardoor het vonnis in eerste aanleg blijft gelden. De influencer verhuurde daarop haar huis met vijf kamers in Georgia en verhuisde haar familie naar Florida. Op 13 september zou ze naar Marokko zijn gevlucht.

Lees ook: Marokkaanse influencer Dana Alotaibi door man vermoord

"Een leven in Afrika is blijkbaar exact wat ik nodig heb. Een nieuwe start. Deze week zal ik mijn eerste vlog over mijn nieuw leven in Afrika delen en jullie aantonen hoe mijn gezin groter is geworden," schreef ze op Instagram.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team