Zoeken

Frans Marokkaanse influencer blundert met foute foto van Elizabeth II

11 september 2022 - 09:00 - Cultuur

©

Océane El Himer, Frans Marokkaanse influencer en realityster, heeft een flinke blunder begaan door de overleden Koning Elizabeth II te verwarren met Brigitte Macron, vrouw van de Franse president Emanuel Macron.

Op sociale media werd de overleden Britse Koningin geëerd met miljoenen berichten, ook van celebrity’s, politieke figuren, staatshoofden,... Het bericht van Océane El Himer viel echter meer op dan die van haar collega’s op Instagram. Ze deelde een foto van de Franse presidentsvrouw Brigitte Macron bij haar eerbetoon aan Elizabeth II. Haar bericht ging onmiddellijk viraal en werd miljoenen keren gedeeld.

Lees ook: Marokkaanse influencer ontmaskerd nadat ze deed alsof ze business class vliegt

Enkele minuten na het bericht te hebben geplaatst, besefte Océane El Himer dat ze een grove fout had begaan. Ze haalde het bericht weg en excuseerde zich in een story op Instagram.

Lees ook: Elizabeth II: Mohammed VI brengt hulde aan "grote vriendin" van Marokko

"Ik wilde op geen enkele manier spot drijven of een vergelijking maken. Ik was op Instagram en ik zag als eerst de story van @audrens_dimitri, dus ik repostte het direct, zonder te weten dat het een grap was, ik dacht dat het echt was. Mijn excuses aan Mevrouw Brigitte Macron. Toen ik wist dat het bericht fout was, heb ik het meteen verwijderd.", aldus de jonge realityster.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team