Zoeken

Marokkaanse influencer Dana Alotaibi door man vermoord

28 juli 2022 - 12:20 - Cultuur

©

De Marokkaanse YouTube-artieste Dana Alotaibi, die in de Verenigde Staten woont, werd door haar echtgenoot doodgestoken. De moord was het gevolg van een huiselijk geschil.

De 27-jarige Dana Alotaibi, een Marokkaanse YouTubster geboren uit een Marokkaanse vader en een Colombiaanse moeder, werd op 20 juli vermoord door haar ex-man Bryant Tejada Castillo, een marinier in actieve dienst. Ze had hem net verteld dat ze tijdelijk bij haar ouders wilde gaan wonen, waarna hij zo boos werd dat hij in het midden van een snelweg in Honolulu, Hawaï, stopte, meldt Crime Online.

Lees ook: Marokkaanse influencer slachtoffer huiselijk geweld in Turkije

Dana Atolaibi probeerde te vluchten, maar de geoefende soldaat greep haar vast en trok een mes. Hij stak haar verschillende malen. De jonge vrouw bezweek aan haar verwondingen.

Lees ook: Veel emotie in Spanje na moord op Ouardia, mama van drie peuters

De YouTube-artieste vertelde in haar video’s vaak dat ze het slachtoffer was van huiselijk geweld. Ze riep ook herhaaldelijk om hulp, maar het mocht niet baten. Het koppel scheidde vorige maand. In een verklaring aan KITV, zegt haar moeder, Natalia Cespedes, dat Dana drie maanden zwanger was en van plan was Hawaï te verlaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team