Zoeken

Engelse actrice Cheryl Fergison toont Marokkaanse partner

22 september 2022 - 21:00 - Cultuur

©

De Engelse actrice Cheryl Fergison hertrouwde in 2011 met een Marokkaanse man. Ze onthulde onlangs het gezicht van haar partner door middel van hartverwarmende kiekjes.

Cheryl Fergison (57) is gescheiden van haar Afghaanse man Jamshed Saddiqi, met wie ze een zoon heeft, Alex. Ze bouwde een nieuw leven op met de Marokkaan Yassine Al-Jermoni (37). Het koppel trouwde in 2011 in Agadir. Afgelopen dinsdag deelde de EastEnders-ster een selfie van haarzelf en haar man op Instagram. Yassine droeg een blauwe polo en een marineblauwe pet. Op een andere foto poseert ze naast haar zoon Alex: "Mijn man Yassine, mijn zoon Alex. Mijn wereld," schreef ze over de kiekjes.

Lees ook: Britanny Snow na scheiding in Marokko om te rusten

Vorig jaar reageerde Cheryl Fergison op degenen die geruchten hadden verspreid over haar Marokkaanse partner. "In tegenstelling tot wat velen denken, is mijn geliefde echtgenoot geen bedrieger en is hij dat ook nooit geweest. Hij is ook geen oplichter," verklaarde ze toen in een exclusief interview met The Mirror.

Lees ook: Sublieme kiekjes van Amerikaanse actrice Lucy Hale in Marrakech

Cheryl Fergison is vooral bekend van haar rol als Heather Trott in de BBC-serie EastEnders, een rol die ze van 2007 tot 2012 speelde. Ook is ze een enthousiaste zangeres en heeft ze talrijke zangfilmpjes op haar YouTube-account.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team