Zoeken

Abdelhalim L. in plaats van broer neergeschoten in Antwerpen

17 augustus 2022 - 13:40 - Wereld

©

Bij een schietpartij aan de Lageweg in Hoboken, is een man ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Het Antwerpse Parket onderzoekt of er een link is met het drugsmilieu.

De politie kreeg dinsdagavond rond 22 uur een melding van een schietpartij aan de Lageweg in Hoboken. Een onbekende man belde aan bij de familie L. en loste onmiddellijk een schot toen de 27-jarige bewoner de deur opendeed.

Lees ook: Man doodgeschoten voor woning Marokkaanse drugsfamilie in Antwerpen

Volgens de Gazet Van Antwerpen gaat het om Abdelhalim L., een man uit Borgerhout die nog niet zo lang op de Lageweg in Hoboken woont. Het slachtoffer zou in zijn dijbeen geraakt zijn. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Het parket vorderde meteen na de feiten een onderzoeksrechter voor poging tot moord.

Lees ook: Akram El Idrissi doodgeschoten in Amsterdam

Na de aanslagen van de afgelopen periode in verschillende Antwerpse districten is een link met het drugsmilieu niet uitgesloten. Maar Abdelhalim L. zelf staat niet bekend als drugscrimineel. Hij werkt onder meer bij De Lijn in Antwerpen en heeft geen strafblad. Alles wijst erop dat hij het slachtoffer is geworden van problemen in het drugsmilieu, waar zijn broer Abderrahim L. wel aan gelinkt wordt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team