Zoeken

Akram El Idrissi doodgeschoten in Amsterdam

25 maart 2022 - 15:00 - Wereld

©

Akram El Idrissi werd woensdagavond doodgeschoten in Amsterdam. Het 21-jarige slachtoffer zou in meerdere conflicten verwikkeld zijn geweest, waardoor de politie nog in het duister tast.

Volgens Het Parool was Akram El Idrissi gelieerd aan de drillrapgroep 73 De Pijp. De groep ontkent dat echter in een bericht op sociale media:

Lees ook: Nederland zoekt naar Marokkaanse-Belg voor overval in Amsterdam

"Namens Southside music group & 73 de pijp. Wij ontkrachten bij deze het nieuws bericht dat Akram El Idrissi gelieerd is aan de groep 73 de pijp, Akram is nooit lid geweest van de groep. Wij betreuren de situatie rondom Akram enorm en wensen de nabestaande enorm veel sterkte bij het verlies van Akram. Bekend bij ons als een lieve, behulpzame man en erg geliefd in de buurt, dit is een groot verlies voor ons allen. Het is daarom ook erg triest dat de media er een eigen verhaal van maakt, wij zien het als media sensatie opzoeken in de naam van een overleden persoon en wij staan daar als groep niet achter. Rust zacht lieve Akram, je zal gemist worden."

Lees ook: Amsterdammer Iliass krijgt levenslang voor aansturen reeks liquidaties

El Idrissi werd rond 19 uur nabij zijn woning neergeschoten door een onbekende man en overleed iets later in het ziekenhuis. Het slachtoffer speelde vroeger bij de door de gemeente Amsterdam verboden zaalvoetbalclub ’t Knooppunt uit De Pijp en speelde dit seizoen bij sc Buitenveldert. Hij was betrokken bij verschillende conflicten in het crimineel milieu.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team