Zoeken

Zoon parlementslid gearresteerd voor moord in Agadir

26 november 2022 - 20:00 - Marokko

©

Dankzij een informatie van de Marokkaanse inlichtingendienst (DGST) is de gerechtelijke politie van Agadir erin geslaagd de zoon van een parlementslid te arresteren die ervan wordt verdacht een jonge ondernemer te hebben vermoord door hem te wurgen alvorens zijn lichaam te verbranden.

Een onderzoek werd ingesteld na de ontdekking van een verbrand lichaam op een braakliggend terrein in en buitenwijk van Agadir. De DGST verstrekte nuttige informatie die het mogelijk maakte het slachtoffer en de vermoedelijke moordenaar te identificeren en het motief voor de moord te ontdekken.

Lees ook: Marokko: zoon parlementslid cel in voor doodslag

Het slachtoffer was een 20-jarige ondernemer in de e-commerce, meldt Al Akhbar. Zijn familie vertelde aan de rechercheurs dat hij zaken deed met de 27-jarige zoon van een plaatselijke parlementariër die hem meer dan 3 miljoen dirham schuldig was. De verdachte was de laatste persoon met wie de jonge ondernemer aan de telefoon sprak en had afgesproken.

Lees ook: Marokko: zoon parlementslid cel in voor drugshandel

De onderzoekers hebben kunnen vaststellen dat de vermeende moordenaar en het slachtoffer elkaar voor het laatst hebben ontmoet in een landelijk gebied in de buurt van Agadir. De zoon van de parlementariër zou de aannemer met een kabel hebben gewurgd alvorens het lichaam van het slachtoffer naar een braakliggend terrein te brengen en te verbranden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team