Zoeken

Italiaan vermoord in Kenitra, verdachten gearresteerd

20 mei 2023 - 16:30 - Marokko

©

Op basis van informatie van de Marokkaanse inlichtingendienst (DGST) zijn de politiediensten van Kenitra erin geslaagd om de twee vermeende moordenaars van een Italiaan te arresteren.

Een jonge vrouw en een man, beiden 25 jaar oud, werden op 18 mei in Kenitra en Rabat gearresteerd. Ze worden ervan verdacht de Italiaan in zijn appartement te hebben vermoord. Ze zouden met voorbedachten rade hebben gehandeld.

Lees ook: Arrestaties voor moord op bejaarde Italiaan in Taghazout

De twee verdachten zijn het onderwerp van een onderzoek onder toezicht van de bevoegde officier van justitie. Woensdag ontdekten politieagenten met de hulp van forensische technici het levenloze lichaam van het slachtoffer in zijn woning in Kenitra.

Lees ook: Agadir: Italiaanse toerist opgepakt voor pedofilie

Het voorlopige onderzoek bevestigt dat de moord is ingegeven door diefstal. Uit het onderzoek blijkt ook dat de gearresteerde jonge vrouw eerder een relatie had met het slachtoffer. Bij het doorzoeken van hun respectievelijke woningen werden een koffer van het slachtoffer en geldbedragen in zowel nationale als buitenlandse valuta gevonden en in beslag genomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team