Zoeken

Tienermeisje verdacht van moord op Anouar in Tanger

9 november 2022 - 12:00 - Marokko

©

De gerechtelijke politie in Tanger is er, op basis van informatie van de inlichtingendienst (DGST) en in samenwerking met de politie van Tetouan, in geslaagd maandag de vermoedelijke moordenaar van Anouar te arresteren. De 20-jarige student werd enkele dagen geleden dood aangetroffen in zijn flat in de wijk Mesnana.

De vermoedelijke moordenaar van Anouar Othmani, een 4ᵉ jaars student aan de Faculteit Wetenschap en Technologie in Tanger, is een 17-jarig meisje. Ze wordt verdacht van mishandeling met een mes, met de dood tot gevolg. Een familielid van het tienermeisje werd ook gearresteerd en in hechtenis genomen. Hij wordt verdacht van het niet aangeven van een misdaad en het verbergen van het moordwapen.

Lees ook: Mysterieuze dood student in Tanger

Anouar Othmani werd zaterdag dood aangetroffen door zijn moeder. Zij bracht hem een bezoek in zijn flat in de buurt van de universiteitszone van de stad. De veiligheidsdiensten kwamen ter plaatse maar konden enkel zijn overlijden bevestigen. Anouar’s dood veroorzaakt veel opschudding in de stad en op social media. Marokkaanse internetgebruikers eisen gerechtigheid voor de familie van het slachtoffer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team