Zoeken

Intieme onthullingen over echtpaar Debbouze-Theuriau

30 januari 2023 - 21:00 - Cultuur

©

Journaliste Mélissa Theuriau, de echtgenote van de Frans-Marokkaanse comedian Jamel Debbouze, heeft zeer intieme uitspraken gedaan over haar relatie en "gemeenschappelijke wonden".

Bijna 15 jaar na hun huwelijk leiden Jamel Debbouze en Melissa Theuriau een vredig huwelijksleven met hun twee kinderen Lila en Léon. Gemeenschappelijke verwondingen hebben de band versterkt tussen de twee publieke figuren die elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van de film Asterix, tijdens de Olympische Spelen in 2006. In een interview met het tijdschrift Psychologies legt de journaliste uit dat zij en haar man beiden al wat ouder zijn en dat ze veel hebben gedaan om hun gezin bij elkaar te houden.

Lees ook: Jamel Debbouze uitgejouwd tijdens concert in Marrakech

"Bij hem waren de einden van de maand moeilijk en moest hij daarom snel gaan werken om zijn moeder te ontlasten. Ik had dat gewicht niet. Maar ik had wel een broer die drugsverslaafd was, en dat beschadigde mijn ouders die toch al een kwetsbaar koppel waren. Toen ik in Parijs aankwam, was ik niemand en had ik hulp kunnen gebruiken, maar daar dacht ik niet eens aan: het belangrijkste was dat mijn broer in leven bleef en dat mijn moeder op haar eigen benen kon staan", vertrouwt Melissa Theuriau toe. "Van Jamel verwachtte niemand veel. De jongen uit Trappes met een handicap maakte ineens een carrière waarvan hij niet eens had durven dromen. We duwden zelf deuren open, omdat we dringend moesten leven. En om voor zichzelf te leven," voegt ze eraan toe.

Lees ook: Jamel Debbouze openhartig over teleurstellingen

Samen konden Melissa en Jamel de gemeenschappelijke wonden overwinnen. "Onze gemeenschappelijke wonden droegen juist bij om elkaar uit onze zware context te halen. Wij tweeën zijn lichter", zegt de moeder van Léon en Lila. "We vonden elkaar, dat was duidelijk. Dus ja, er was waarschijnlijk iets dat wilde overleven. Onze liefdeservaringen en familiegeschiedenissen hadden ons beschadigd en verrijkt, en we hadden in het leven genoeg meegemaakt om onszelf te vertellen dat we allebei iets anders wilden."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team