Zoeken

Mélissa Theuriau deelt details over leven met Jamel Debbouze

28 augustus 2023 - 09:00 - Cultuur

©

Mélissa Theuriau trouwde in 2008 met Jamel Debbouze. Al jaren woont het stel in Parijs met hun twee kinderen. De journaliste geeft aan enorm gelukkig te zijn met haar leven in de Franse hoofdstad.

Mélissa ontmoette Jamel toen ze een reportage maakte over de opnames van de film "Astérix et Obélix: Mission Cléopâtre". Het journalistieke duo trouwde in 2008 en zijn nu ouders van twee kinderen, Léon en Lila. Sindsdien heeft de jonge vrouw haar televisiecarrière moeten stopzetten om zich volledig aan haar gezin te wijden, aldus Melty.

Lees ook: Jamel Debbouze deelt zeldzame foto van familie tijdens Ramadan

Ondanks dat Mélissa Theuriau erg actief is op sociale media, spreekt ze zelden over haar privéleven. De echtgenote van Jamel Debbouze plaatst vaak foto’s van haar kinderen op Instagram, maar zorgt er altijd voor dat hun gezichten verborgen zijn. Onlangs deelde ze echter foto’s van zichzelf, omringd door haar man en kinderen.

Lees ook: Jamel Debbouze liefdevol geplaagd door dochter Lila

Al jaren woont het gezin in Parijs. Een waar genot voor de voormalige presentatrice van "Zone Interdite" die haar jeugd in het Franse Grenoble doorbracht. "Zoals elke persoon die van Parijs heeft gedroomd, weet ik het te waarderen. Ook omdat ik er een bevoorrecht leven leid... Mijn leven is hier en, met kinderen die de tienerjaren naderen en zich ontplooien in sport en kunst, is Parijs een zegen", vertelde Mélissa Theuriau onlangs aan het tijdschrift Madame Figaro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team