Zoeken

Jamel Debbouze openhartig over teleurstellingen

13 juli 2022 - 15:40 - Cultuur

©

Zoals elke artiest heeft de Frans-Marokkaanse comedian Jamel Debbouze zowel successen, al tegenslagen gekend. Hij spreekt openhartig over zijn persoonlijke tegenvallers.

Ter gelegenheid van de uitzending van de 10e editie van het Marrakech Lachfestival op de televisiezender M6, gaf Jamel Debbouze op dinsdag een interview aan Télécâble Sat. Daarin kwam hij terug op zijn laatste onemanshow ’Maintenant ou Jamel’, die slecht onthaald werd op sociale media.

Lees ook: De mooie verklaring van Jamel Debbouze aan zijn vrouw

De comedian vertelt dat hij veel kritiek kreeg na de uitzending in oktober 2019. "Het deed me pijn omdat de opmerkingen goedkoop waren," reageert hij. "We kregen staande ovaties in de provincies en de avond van de live-uitzending op M6, waren er twee-drie kerels op Twitter die me helemaal neerhaalden".

Lees ook: Jamel Debbouze legt keuze namen kinderen uit

"Beste Jamel, ik denk dat het tijd is om te stoppen met je one man shows, je grappen zijn zwaar en mensen vinden ze niet meer grappig, geef een podium aan jonge mensen en basta...", schreef een internetgebruiker. "De kinderen die aanbellen en zeggen ’een snoepje of ik schiet!’ brengen me meer aan het lachen dan hij," zei een ander. De kritiek heeft de echtgenoot van journaliste Mélissa Theuriau ertoe gebracht zich niet meer op dit terrein te wagen. "Ik zal nooit meer een live-show op televisie doen. Ik ben er nu tegen gevaccineerd".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team