Zoeken

Jamel Debbouze verrast Melissa Theuriau voor huwelijksverjaardag

9 mei 2022 - 09:00 - Cultuur

©

De Frans-Marokkaanse komiek Jamel Debbouze en zijn vrouw, journaliste Melissa Theuriau, vierden hun 14ᵉ huwelijksverjaardag op zaterdag 7 mei in een luxe vijfsterren hotel.

Na 14 jaar houden Jamel Debbouze en Melissa Theuriau van elkaar als op de eerste dag. Op 7 mei 2008 gaven de twee celebs elkaar het ja-woord. Om dit te vieren genoten ze zaterdag samen van wat tijd in L’Artisien, een luxe hotel in Versailles. Het stel deelde op Instagram enkele kiekjes van hun verblijf in het hotel.

Lees ook: Mélissa Theuriau vertelt over huwelijk met Jamel Debbouze

Het geheim van hun lange huwelijk? "We praten veel, we debatteren. We zijn het niet altijd eens. Soms hebben we meningen die niet tegengesteld zijn, maar elkaar aanvullen," vertelde Mélissa Theuriau in maart in het programma En Aparté op Canal+. De journaliste uitte haar geluk dat ze haar leven deelt met een man die indruk op haar blijft maken.

Lees ook: Jamel Debbouze brengt familie bijeen voor Eid-ul-Fitr

"Ik ontmoette iemand die ik zeer bewonder en die indruk op me blijft maken door zijn intellectuele onafhankelijkheid en zijn vrijheid. Dat cultiveert hij en ik leer veel van hem," vervolgde ze. Het paar heeft twee kinderen, Lila en Léon.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team