Zoeken

Jamel Debbouze liefdevol geplaagd door dochter Lila

27 augustus 2023 - 20:00 - Cultuur

©

Lila heeft haar vader, de Frans-Marokkaanse komiek Jamel Debbouze, liefdevol geplaagd, met medeplichtigheid van haar moeder, de journaliste Melissa Theuriau.

Ook de jongste dochter van Jamel Debbouze heeft gevoel voor humor. Terwijl ze samen met haar moeder naar ’Sur la Piste du Marsupilami’, een Frans-Belgische komedie uit 2012 keek, maakte Lila een opmerking over haar vader, Jamel Debbouze, een van de hoofdrolspelers van de film. "Kijk mam, ik zeg je, papa valt altijd in zijn films, echt, kijk... Hij gaat weer vallen," begon de 11-jarige dochter van Debbouze. Iets later viel de komiek ook echt. Beiden barsten in lachen uit. "Zie je wel, hij valt steeds!", concludeerde ze. Melissa Theuriau filmde het moment en deelde het met haar volgers op Instagram.

Lees ook: Jamel Debbouze opent restaurant voor zijn moeder

"Hij gaat weer vallen. Beste observator van Jamel Debbouze’s filmografie", reageerde de moeder van Léon en Lila. Een bericht dat zelfs de komiek kon waarderen. "Ze heeft gelijk, ik moet stoppen met vallen in mijn films," schreef hij, vergezeld van lachende emoji’s. Vrienden van het stel, zoals Aïda Touiri, Lyna Khoudri en Bun Hay Mean, waardeerden de grap. Ook internetgebruikers moesten om de situatie lachen maar namen het ook op voor de komiek door eraan te herinneren dat hij wel viel in ’Astérix et Obélix: Mission Cléopâtre’, maar niet in ’Indigènes’.

Lees ook: Jamel Debbouze deelt zeldzame foto van familie tijdens Ramadan

Deze zomer heeft de Debbouze familie een fijne vakantie gehad. Ze huurden een boot, voerden voor de kust van Corsica en brachten tijd door met hun familie, meldt LeGossip.net. Ze deden samen verschillende activiteiten zoals paddleboarden en vissen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team