Yassine Bounou blundert bij Sevilla

1 maart 2023 - 21:00 - Sport

©

Yassine Bounou heeft een flinke blunder begaan, met ernstige gevolgen voor Sevilla tijdens een wedstrijd tegen Osasuna afgelopen weekend.

De Marokkaanse doelman, één van de belangrijkste spelers in het historische parcours van de Atlas Leeuwen op het WK in Qatar, blonk niet uit tijdens de wedstrijd tussen Sevilla FC en Osasuna op zondag. Hij incasseerde met name drie doelpunten.

Maar wat de fans niet snel zullen vergeten, is de blunder die Bounou beging tijdens de wedstrijd. Hij probeerde op een bepaald moment een hoge bal met zijn vuist weg te slaan, maar miste. De bal ketste op de rug van zijn teamgenoot Fernando en belandde in het doel, schrijft Onze Mondial. Bounou gaf daarmee het tweede doelpunt weg aan de tegenstander.

Tien minuten later maakte zijn landgenoot Youssef En-Nesyri de gelijkmaker, maar Bounou wist in de 85e minuut een derde en laatste doelpunt niet te stoppen. De wedstrijd eindigde met een score van 2-3 in het voordeel van Osasuna.