Zoeken

Yassine Bounou op zoek naar nieuwe club

16 april 2023 - 12:00 - Sport

©

De Marokkaanse doelman van FC Sevilla, Yassine Bounou, is op zoek naar een nieuwe club om meer speeltijd te krijgen. Na de afgelopen jaren een van de beste keepers van La Liga te zijn geweest, heeft de Atlas Leeuw recentelijk zijn basisplaats verloren aan de Servische doelman Marko Dmitrovic onder leiding van José Luis Mendilibar.

Deze situatie ergert de Marokkaanse international, die niet tevreden is met een rol als reservekeeper. Hij heeft daarom stappen ondernomen om tijdens de volgende transferperiode een nieuwe club te vinden, meldt Fichajes.

Lees ook: Yassine Bounou blundert bij Sevilla

Verschillende clubs, waaronder Leeds United, West Ham, AC Milan en Roma, zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van de 31-jarige doelman voor het volgende seizoen. FC Sevilla overweegt om financiële redenen Bounou te laten gaan. De Atlas Leeuw staat onder contract tot 30 juni 2024.

Lees ook: Yassine Bounou genoodzaakt Sevilla te verlaten

Sinds zijn komst van Girona heeft Bono in totaal 134 wedstrijden gespeeld, 57 doelpunten gestopt en 131 doelpunten doorgelaten. Hij wordt beschouwd als een van de beste keepers die de afgelopen jaren voor Sevilla hebben gespeeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team