Zoeken

Sevilla heeft vervanger gevonden voor Yassine Bounou

27 april 2023 - 09:00 - Sport

©

Sevilla zou tijdens de komende zomertransferperiode afscheid kunnen nemen van doelman Yassine Bounou. De club denkt aan Getafe-doelman David Soria als vervanger voor de Marokkaanse international.

Yassine Bounou wordt al een aantal seizoenen beschouwd als een van de beste keepers in La Liga en staat in de belangstelling van verschillende Premier League clubs, zoals onder meer Manchester United. Indien de Marokkaanse doelman tijdens de komende zomerse transferwindow akkoord gaat met een transfer naar een andere club, moet Sevilla snel een vervanger vinden voor hem.

Lees ook: Yassine Bounou vertrekt liefst naar Argentinië

Onder de potentiële kandidaten voor de job valt vooral Getafe-doelman David Soria op, meldt Fichajes. De doelman maakte zijn debuut in de lagere divisies van Sevilla en speelde in het eerste team van de club. Hij verruilde Sevilla in juli 2018 voor Getafe, waar hij dit seizoen schitterde. Voor Sevilla zou de transfer van de 28-jarige doelman eigenlijk gewoon neerkomen op zijn terugkeer naar huis.

Lees ook: Yassine Bounou op zoek naar nieuwe club

Sevilla wacht nu enkel nog op aanbiedingen van de clubs die interesse hebben voor Bounou om de transfer van Soria in gang te zetten. Een deel van het geld dat wordt ontvangen voor de transfer van Bounou zou dan worden ingezet om de huidige doelman van Getafe terug te halen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team