Zoeken

Yassine Bounou geeft shirt aan Ariel "El Burrito" Ortega

10 maart 2023 - 08:00 - Sport

©

Yassine Bounou heeft een van zijn shirts geschonken aan zijn idool, de Argentijnse spits Ariel Ortega, ook bekend als "El Burrito". Hij had hem er ook één aangeboden tijdens het WK in Qatar. Na ontvangst van zijn cadeau bedankte Ortega de Atlas Leeuw op sociale media.

De Marokkaanse doelman heeft de Argentijnse spits herhaaldelijk geprezen. Hij noemde hem één van de meest uitzonderlijke spelers "van het soort dat aan het verdwijnen is". De vriendschap tussen Ortega en Bounou ontwikkelde zich verder tijdens het WK in Qatar, toen Bounou via journalist Victor Tujschinaider een gesigneerd shirt van zijn idool ontving, aan de vooravond van de wedstrijd tegen Spanje in de ronde van 16.

Lees ook: Atlas Leeuw Yassine Bounou blijft schitteren in de Liga

"Natuurlijk bracht het shirt me geluk, het was zeer emotioneel", zei hij, nadat hij La Roja in een penalty shoot-out had uitgeschakeld. Na het WK stuurde Bounou op zijn beurt een shirt naar Ortega. "Hoi Ariel, hoe gaat het met je? Ik stuur je het shirt zoals voorzien. Gefeliciteerd met de Wereldbeker, ik hoop dat je er ook van genoten hebt", zei Bounou in een video die viraal ging op sociale media.

Lees ook: Hakimi en Bounou op cover GQ Middle East magazine

Nadat hij het shirt met de handgeschreven boodschap van de 31-jarige Marokkaanse international had ontvangen, toonde El Burrito zijn dankbaarheid door een foto van zichzelf met het shirt van Bounou op zijn sociale media te plaatsen. De doelman hoopt zijn idool ooit te ontmoeten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team