Zoeken

Yassine Bounou haalt uit naar coach Sevilla

23 maart 2023 - 07:00 - Sport

©

Yassine Bounou, de Marokkaanse doelman van Sevilla, heeft hard uitgehaald naar de coach van de Spaanse club na de wedstrijd tegen Getafe.

In een interview na de wedstrijd verklaarde Bounou dat het team een manier moest vinden om te spelen en te winnen zonder te hoeven rekenen op geluk of individuele acties van spelers. "We moeten ons eigen speelstijl vinden en vermijden om de weg kwijt te raken. Wanneer we in de war zijn, weten we niet meer hoe we moeten spelen en hangen we af van geluk. Dit leidt vaak tot chaotische aanvallen en verdedigingen. Spelers moeten dit begrijpen en weten wat te doen."

Lees ook: Yassine Bounou: "Zonder voetbal weet ik niet wie ik zou zijn"

Yassine Bounou benadrukte ook het gebrek aan tactische duidelijkheid dat het team emotioneel heeft beïnvloed, waardoor de situatie snel moeilijk werd. Volgens de Atlas Leeuw moeten spelers samenwerken om een duidelijke strategie te vinden en hun niveau te blijven verbeteren.

Lees ook: Sevilla bereidt zich voor op vertrek Yassine Bounou

De Marokkaanse international waarschuwde ook voor de impact die negatieve gedachten op het team kunnen hebben. "Als het team in een negatieve mindset belandt, kan dit leiden tot een neerwaartse spiraal, waarbij overwinningen worden gevolgd door nederlagen. Het is daarom essentieel dat het team positief en verenigd blijft om succesvol te zijn."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team