Zoeken

Vrouw Achraf Hakimi vestigt zich definitief in Madrid

27 maart 2023 - 13:00 - Wereld

©

Hiba Abouk is niet teruggekeerd naar Parijs na haar vakantie in Dubai. De Spaanse actrice is samen met haar twee kinderen verhuisd naar haar woonplaats Madrid, weg van haar man Achraf Hakimi, die wordt beschuldigd van verkrachting.

Hiba Abouk is na haar vakantie in Dubai niet teruggekeerd naar Parijs waar ze tot dan toe woonde met haar man Achraf Hakimi en hun twee kinderen. De Spaanse actrice van Tunesische afkomst verkoos naar Madrid te gaan, waar ze een woning heeft, meldt 20minutos. "Parijzenaars zijn een beetje grijs zoals het weer daar. Ik mis Madrid en ik denk dat ik snel terugkom", bevestigde ze in een interview met InStyle, zonder over de verkrachtingszaak tegen haar man te spreken.

Lees ook: Eerste beelden Hiba Abouk na verkrachtingsaangifte tegen Achraf Hakimi (video)

Op de vraag hoe ze de toekomst ziet, zegt Hiba Abouk dat ze daar niet over nadenkt. "Ik leef graag in het heden. Als we ons leven lang bang zijn voor de toekomst, wanneer genieten we dan van het heden?" De actrice vertelt ook dat ze het belangrijk vindt om haar kinderen de waarden van respect, loyaliteit en liefde bij te brengen. "Ik geloof in een opvoeding gebaseerd op empathie en begrip. En via hen sluit ik ook aan bij deze waarden, ik wil een voorbeeld voor hen zijn," zegt ze.

Haar kinderen, voegt Hiba Abouk toe, hebben van haar een beter mens gemaakt, "meer bewust van het dagelijks leven en van de kleine details". Tijdens het hele interview gaf ze geen commentaar op de verkrachtingszaak tegen Achraf Hakimi. Maar nadat de zaak uitbrak, verwijderde de actrice bijna al haar foto’s van hen samen op haar Instagram-profiel, waardoor de geruchten over een mogelijke scheiding van het stel toenamen.

Lees ook: Hiba Abouk verwijdert foto’s met Achraf Hakimi op Instagram

Eind februari stapte een 24-jarige vrouw naar het politiebureau in de buurt van Parijs. Ze vertelde aan de agenten dat ze door de Marokkaanse international in zijn huis was verkracht. Het vermeende slachtoffer diende geen klacht in, maar het parket nam de zaak op wegens de "ernst" van de feiten en de "beroemdheid" van de speler. Hakimi, die de feiten ontkent, is aangeklaagd. Hij heeft de steun van zijn familie en zijn club. Zijn advocaat gaat uit van een poging tot afpersing.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team