Zoeken

Scheiding Achraf Hakimi en Hiba Abouk: fortuin verdwenen

14 april 2023 - 23:30 - Sport

©

Bittere verrassing voor Hiba Abouk. De actrice verwachtte de jackpot te winnen na haar scheiding van de Marokkaanse international Achraf Hakimi. Maar ze ontdekte na de scheidingsaanvraag dat hij niets had om te delen.

De Spaans Tunesische actrice zou de helft van het fortuin van 70 miljoen euro van haar ex-echtgenoot Achraf Hakimi hebben gevraagd. Ze ontdekte echter dat de Marokkaanse rechtsback geen enkele eigendom op zijn naam heeft staan en ook geen goed gevulde bankrekening bezit.

Lees ook: Hiba Abouk verbreekt stilte en bevestigt scheiding van Achraf Hakimi

"De vrouw van Achraf Hakimi had bij de rechtbank een echtscheiding aangevraagd en wilde dat de bezittingen verdeeld zouden worden door de rechtbank. Toen de echtscheiding plaatsvond en ze overeenstemming bereikten over de verdeling van de bezittingen, ontdekte ze dat Achraf Hakimi geen bezittingen heeft en ook geen geld op de bank heeft staan. Achraf Hakimi heeft zijn volledig fortuin lang geleden op naam van zijn moeder gezet", schrijft Stades Football Club. Hiba staat nu met lege handen en zonder alimentatie.

Lees ook: Hiba Abouk terug op sociale media na scheiding Achraf Hakimi

De beschuldigingen van verkrachting tegen de Atlas Leeuw hebben zijn huwelijk op de proef gesteld. In tegenstelling tot zijn club en de coach van het Marokkaanse team, heeft Hiba Abouk hem niet willen steunen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team