Zoeken

Hiba Abouk verbreekt stilte en bevestigt scheiding van Achraf Hakimi

27 maart 2023 - 19:00 - Sport

©

Actrice Hiba Abouk heeft zojuist een persbericht uitgebracht waarin ze reageert op de geruchten over haar koppel. Ze verduidelijkt ook haar persoonlijke situatie na de beschuldigingen tegen Achraf Hakimi.

Hiba Abouk stelt dat ze samen het besluit hadden genomen om hun relatie te beëindigen en dus te scheiden, voordat de beschuldigingen tegen de Marokkaanse international bekend werden. Ze benadrukt dat de gebeurtenissen die tot deze situatie hebben geleid volledig buiten haar wil liggen.

Lees ook: Eerste beelden Hiba Abouk na verkrachtingsaangifte tegen Achraf Hakimi (video)

De in Tunesië geboren actrice benadrukt ook dat ze een fervent voorstander is van de rechten van slachtoffers en dat ze in dit specifieke geval alle vertrouwen heeft in de rechtbank om duidelijkheid te geven over de beschuldigingen tegen Achraf Hakimi. Ze vraagt ten slotte aan de media en het publiek om haar privéleven en dat van haar kinderen, die haar absolute prioriteit zijn in deze moeilijke omstandigheden, te respecteren.

Lees ook: Hiba Abouk verwijdert foto’s met Achraf Hakimi op Instagram

Een 24-jarige vrouw verklaarde op 25 februari aan de Franse politie te zijn verkracht door de Marokkaanse rechtsback in zijn huis bij Parijs. Het vermeende slachtoffer heeft geen aangifte gedaan, maar het parket van Nanterre heeft besloten om de zaak toch in behandeling te nemen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team