Zoeken

Vernietigende reactie van Hiba Abouk op uitspraken moeder Achraf Hakimi

22 april 2023 - 21:00 - Wereld

©

Hiba Abouk heeft onrechtstreeks gereageerd op de uitspraken van de moeder van Achraf Hakimi, door te zeggen dat ze een "strijder" is en nooit "gehecht is geweest aan materiële zaken". Saida Mouh zei onlangs dat het geen probleem zou zijn als de PSG-verdediger zijn bezittingen op haar naam zou zetten, omdat dit hem zou kunnen helpen om "van deze vrouw af te komen".

In een interview met het tijdschrift Elle, vertelde actrice Hiba Abouk over haar nederige afkomst en zei dat ze "altijd een strijder is geweest" die "niet gehecht is aan materiële zaken". "Vijftien jaar geleden deelde ik een kamer van twee vierkante meter", voegde ze eraan toe. Ze erkende wel dat ze nu een "comfortabele" levensstandaard heeft. Volgens sommigen klinken de woorden van de ex-vrouw van Achraf Hakimi als een reactie op de recente uitspraken van haar voormalige schoonmoeder.

Lees ook: Moeder Achraf Hakimi haalt uit naar Hiba Abouk

"Mijn zoon heeft mij niet ingelicht over de overdracht van zijn fortuin en of maatregelen die hij heeft genomen om zich te beschermen, ik ben van niets op de hoogte. Maar waarom zou dit een probleem zijn mocht dit kloppen? Als mijn zoon dit niet doet, zal hij zich niet van deze vrouw kunnen ontdoen," zei de moeder van Achraf Hakimi onlangs.

Lees ook: Hiba Abouk reageert op controverse rond scheiding van Achraf Hakimi

Hiba Abouk zegt dat ze het ondanks de scheiding goed maakt. "Er zijn dagen dat het zo is, en andere dagen dat je de klappen moet opvangen en beslissingen moet nemen, soms ingewikkeld. Je moet wennen aan nieuwe situaties en dat kan je een beetje uit balans brengen. Voor mij is de gezondheid van mijn kinderen het allerbelangrijkste en al het andere komt in feite op de achtergrond", aldus de Spaanse actrice, die weigerde te reageren op de verkrachtingszaak tegen Achraf Hakimi.

Bladna.nl