Zoeken

Hiba Abouk terug op sociale media na scheiding Achraf Hakimi

4 april 2023 - 11:30 - Cultuur

©

Hiba Abouk, de inmiddels ex-vrouw van Achraf Hakimi, heeft een week na de aankondiging van haar scheiding van de Marokkaanse international, voor het eerst uitleg gegeven op sociale media.

Actrice Hiba Abouk kondigde op 27 maart het einde aan van haar relatie met Achraf Hakimi. Een maand eerder, op 27 februari, werd de Marokkaanse verdediger van Paris Saint-Germain (PSG) aangeklaagd voor een vermeende verkrachtingszaak in Parijs. "Ik had tijd nodig om de schok te verwerken", zei Hiba Abouk eind vorige maand. Ze voegde eraan toe dat ze aan de kant van de slachtoffers staat.

Lees ook: Hiba Abouk verbreekt stilte en bevestigt scheiding van Achraf Hakimi

Een week na deze aankondiging verscheen Hiba Abouk opnieuw op sociale media. De in Tunesië geboren Spaanse actrice plaatste zondag twee foto’s van zichzelf waarop ze gelukkig en ontspannen te zien is, samen met een boodschap van dankbaarheid aan iedereen die haar tijdens deze moeilijke weken heeft gesteund. "Met deze selfie wil ik een grote kus geven aan iedereen die me zoveel liefde en steun geeft. THANK YOU," schreef ze op haar Instagram-account.

Lees ook: Vrouw Achraf Hakimi vestigt zich definitief in Madrid

Hiba Abouk zegt dat ze na de breuk met Achraf Hakimi, de Marokkaanse international met wie ze twee kinderen heeft, Amín (3) en Naim (1), gewoon verder gaat met haar leven. Ze heeft zich gevestigd in Spanje en gaat zich nu met name richten op haar professionele carrière en haar rol als moeder. "Ik had het nodig om deze uitleg te geven, zodat ik mijn persoonlijke, publieke en professionele leven op de minst schadelijke en traumatische manier kan hervatten, waarbij ik eerst en vooral mijn kinderen bescherm, die natuurlijk mijn hoogste prioriteit zijn", schreef ze.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team